SALLY

SALLY  (Andersbo Salvia)

Sally är en Dansk Svensk Gårdshund född 2010-06-05. Hon tävlar i agilityklass II, fast i lite mindre skala då hon ju börjar bli lite till åren.

Hon är även en certifierad terapihund, med inriktning på dementa. Någon snällare och goare hund får man leta efter. Den rollen passar henne perfekt, då hon kanske gillar att mysa och kela lite mer än att ligga i hårdträning för agilityn. En synnerligen god representant för sin ras!

NELLIE

NELLIE  (Sveagårdens Cornelia Af Bondestam)

Nellie är också en Dansk Svensk Gårdshund född 2016-08-02. Hon tävlar i klass III och hon är kvalad till SM individuellt och lag 2023. Hon blev AgilityChampion under 2022.

Hon blev även Champion rallylydnad under 2022.

Dessutom tränar hon bruks. 

Jag skulle beskriva henne som en tränings- och tävlingsnarkoman. Hon fullkomligen ÄLSKAR att träna och tävla. Det är hennes bästa belöning, ja kanske den lilla röda bollen då…

Snällare och trevligare hund får man leta efter (ja det skulle vara Sally då…!)

Så otroligt lätt att ha att göra med.  Också en otroligt fin representant för sin ras!

WEGA

MINA HUNDAR

Dansksvensk gårdshund

Dansksvensk gårdshund

Lancashire Heeler

WEGA  (Animalcompaniets Wega Cowgirl)

Wega är en Lancashire Heeler född 2020-03-30. Heelern är ju en liten vallhund som ska valla kor, så det finns mycket krut i dessa små hundar! Hon flyttade hem till oss i maj-20 och jag siktar på både agility, rallylydnad och vanlig lydnad. Hon älskar också att träna men hittills har det blivit mest lydnadsträning. Vi har givetvis tränat lite tunnlar mm, men den riktiga agilityträningen tar vid när hon är ett år. Hon är också en väldigt trevlig liten individ!!

Wega började tävla 2021 i både agility och rallylydnad. 

Hon har varit superduktig och under 2022 har hon gått från klass 1 till klass 3 i agility och tagit ett HoppChampionat dessutom. I rallylydnaden har hon tagit sina diplom i både nybörjar och fortsättningsklass. Nu ska hon debutera i avancerad klass under våren 23. 

 

Om man vill läsa lite mer om dessa trevliga och roliga raser kan man gå in på respektive hemsidor.

 

https://lancashireheeler.se/

http://gardshund.com/