Jag har tävlat i agility i många år och varit med på SM nästan samtliga år sedan 2007. Mitt mål är att kunna fortsätta med agilityn åtminstone tills jag fyller 100…

Nellie tävlar i klass III, som är den högsta klassen och Sally tävlar i klass II. Wega fyller agilitymyndig (18 månader) 30:e September -21, så då sker kanske vår debut i klass I.

 

Dessutom tävlar jag i både rallylydnad och vanlig lydnad.

Nellie tävlar i Mästarklass i rallylydnaden, som också är den högsta klassen.

Hon tävlar också i lydnadsklass 1.

 

Bara för att jag är en tävlingsnörd, så behöver man inte alls känna att man måste ut och tävla om man gått kurs här, utan man går kurs och har roligt och trevligt tillsammans med sin hund!!

Om man skulle vilja tävla...så är ju det helt okej!!!

Jag heter Catharina Jägevall och är gift med Hans. Vi har tre barn, Annika Christina och Cecilia. Alla är vuxna och utflygna. Jag har dessutom 7 barnbarn, Moa, (f 2008), Maja (f 2010), Ebba, (f2011), Emil, (f 2012) Karl (f 2013) Rasmus (f 2016) Julian (f 2020). Alla mormors ögonstenar!!! 


Vi bor på en gård 1,5 mil utanför Söderköping. Gården heter Kulefall och vi bedriver köttdjursproduktion. Jag är utbildad agilityinstruktör för både nybörjare och tävlingsekipage (A-1, A-2), samt även utbildad allmänlydnadsinstruktör. Innan jag startarde mitt företag så höll jag agilitykurser på Söderköpings brukshundklubb. Jag en glad pensionär!. 
Jag har bedrivit mitt företag "Catharinas agilitycenter" sedan 2010. All kursverksamhet sker här hemma på gården, på min inhägnade agilitybana.  
Alla hinder är lätta och fina och går att anpassa till nybörjarinlärning samtidigt som hinderna är tävlingsmässiga.