Jag heter Catharina Jägevall och är gift med Hans. Vi har tre barn, Annika, Christina och Cecilia. Alla är vuxna och utflugna. Jag har dessutom sex barnbarn, Moa (född i januari 2008), Maja (född i oktober 2010), Ebba (född i juli 2011), Emil (född i februari 2012), Carl (född i september 2013) & Rasmus (född i juli 2016). Alla är mormors ögonstenar!

Vi bor på en gård 1,5 mil utanför Söderköping. Kulefall heter gården och vi bedriver köttdjursproduktion. Jag är utbildad agilityinstruktör för både nybörjare och tävlingsekipage (A-1 och A-2 utbildning) samt även utbildad allmänlydnadsinstruktör. Innan jag startade eget företag så höll jag agilitykurser på Söderköpings Brukshundsklubb. Vintertid jobbar jag som undersköterska inom äldreomsorgen i Söderköping kommun.

Våren 2010 startade jag ett eget företag ”Catharinas Agility Center” och jag kommer att bedriva egen kursverksamhet här hemma på gården under sommarhalvåret och i LarsA-hallen under vinterhalvåret. Jag har köpt en helt ny och fräsch agility bana från Tyskland med lätta och fina hinder som går att anpassa till nybörjarinlärning samtidigt som hindren är tävlingsmässiga. En unik kombination! Däcket är dessutom ett så kallat ”säkerhetsdäck” som delar på sig om en hund skulle ”krascha” in i det.

Tävlar i agility gör jag en hel del, speciellt sommarhalvåret. Mina hundar tävlar i klass II och jag har varit med på SM sedan år 2007. Jag tävlar även rallylydnad och sedan några år tillbaka så håller jag även rallylydnadskurser. Jag har även börjat tävla i lydnad. Under 2018 tog Nellie Diplom Startklass och i år har vi debuterat i lydnadsklass 1.


För att kontakta mig
Ring 070-5465360 eller mejla till catharina_jagevall@hotmail.com