Sally är en Dansk Svensk Gårdshund född 2010-06-05. Hon tävlar i klass II i agility och är även certifierad terapihund. Hon är en synnerligen god representant för sin ras. Älskar alla människor och barn och är en helt underbar hund!


Nellie är en Dansk Svensk Gårdshund född 2016-08-02. Hon kom till mig som 11 veckors valp och hon har en helt fantastisk energi och samarbetsförmåga. Hon tävlar i agility klass II och har Diplom i hoppklass 2. Hon har debuterat våren 2019 i Mästarklass i Rallylydnad samt så tävlar hon även i lydnad. Förra året (2018) tog hon Diplom i Startklass och nu i år tävlar vi i lydnadsklass 1. Hon har även ett godkänt doftprov i Nosework. En helt fantastiskt duktig och helt underbar hund! Som dessutom går lös överallt, älskar alla människor, vuxna som barn! Också en mycket god representant för sin ras!


Denna lilla underbara tikvalp flyttade in hos i slutet av maj. Hon är en Lancashire Heeler. Samma ras som min lille Jack var. Hon är född 2020-03-30. Det är en liten vallhund (kovallare), med mycket energi och klös under tassarna! Samt en härlig samarbetsförmåga. Hon kommer att utbildas i både lydnad, rallylydnad och agility. Hennes namn är Animalcompaniets WEGA Cowgirl och hon kommer från Maud Lunden, som även var uppfödare av Jack.Lancashire Heeler är ju inte en så vanlig ras. Det är världens minsta vallhund och de är kovallare. Vallningstekniken går ut på att ”nip and duck”, alltså att bita kon i ”hälarna” och sedan ducka för att undgå att bli sparkad. Därav namnet heeler. För den som är intresserad av denna underbara ras så gå gärna in på lancashireheeler.se. De är släkt med västgötaspetsen och Welsh Corgin.