Jag heter Catharina Jägevall och är gift med Hans. Vi har tre barn, Annika, Christina och Cecilia. Alla är vuxna och utflugna. Jag har dessutom fem barnbarn, Moa (född i januari 2008), Maja (född i oktober 2010), Ebba (född i juli 2011), Emil (född i februari 2012) & Carl (född i september 2013). Alla är mormors ögonstenar! Vi bor på en gård 1,5 mil utanför Söderköping. Kulefall heter gården och vi bedriver köttdjursproduktion. Jag är utbildad agilityinstruktör för både nybörjare och tävlingsekipage (A-1 och A-2 utbildning) samt även allmänlydnadsinstruktör. I snart 10 år har jag haft agilitykurser på Söderköpings Brukshundklubb. Vintertid jobbar jag som undersköterska inom äldreomsorgen i Söderköping kommun.

Våren 2010 startade jag ett eget företag ”Catharinas Agility Center” och jag kommer att bedriva egen kursverksamhet här hemma på gården. Jag har köpt en helt ny och fräsch agility bana från Tyskland med lätta och fina hinder som går att anpassa till nybörjarinlärning samtidigt som hindren är tävlingsmässiga. En unik kombination! Däcket är dessutom ett så kallat ”säkerhetsdäck” som delar på sig om en hund skulle ”krascha” in i det.

Tävlar i agility gör jag en hel del, speciellt sommarhalvåret. Mina hundar tävlar i klass III som är den högsta klassen och jag har varit med på SM sedan år 2007.För att kontakta mig
Ring 070-5465360 eller mejla till catharina_jagevall@hotmail.com