Jag har tre hundar; en Lancashire Heeler som heter Jack samt två Dansk-Svensk Gårdshund som heter Sally & Nellie.


Jack är en Lancashire Heeler född 2006-04-18. Han tävlar i klass II i agility och i Mästarklass i Rallylydnad. Han är både champion i agility och i rallylydnad. Han är synnerligen pigg och alert för sin ålder och han har kvalat till agility SM 2018. En fantastiskt energisk och samarbetsvillig individ! Alltså en mycket god representant för sin ras!!


Sally är en Dansk Svensk Gårdshund född 2010-06-05. Hon tävlar i klass II i agility och är även certifierad terapihund. Hon är en synnerligen god representant för sin ras. Älskar alla människor och barn och är en helt underbar hund!


Nellie är en Dansk Svensk Gårdshund född 2016-08-02. Hon kom till mig som 11 veckors valp och hon har en helt fantastisk energi och samarbetsförmåga. Jag tränar henne i både rallylydnad och agility. Hon har även gått Nose Work Kurs. Som 10 månaders så debuterade hon i rallylydnad och tog 4 godkända resultat på raken. Hon har reda 3 godkända i Fortsättningsklassen så våren 2018 räknar vi med debut i Avancerad klass. Hon visar även stor talang i agility så det blir debut våren 2018.Lancashire Heeler är ju inte en så vanlig ras. Det är världens minsta vallhund och de är kovallare. Vallningstekniken går ut på att ”nip and duck”, alltså att bita kon i ”hälarna” och sedan ducka för att undgå att bli sparkad. Därav namnet heeler. För den som är intresserad av denna underbara ras så gå gärna in på lancashireheeler.se. De är släkt med västgötaspetsen och Welsh Corgin.